Peregi Vendégház és Iskolamúzeum - Mezőhegyes

-5%pontokért
Foglaljon 2x olcsóbban!

Foglalásain keresztül gyűjtsön pontokat és fizessen mindig kevesebbet beváltóhelyeinken! Szolgáltatásunk ingyenes.

Még nincs kártyaszámom, szeretnék ingyenes pontgyűjtőkártyát
10 000 Ft értékű ajándékponttal! Részletek a kedvezménykártyáról
Rendelkezem kártyaszámmal a lejjebb megadott e-mail címemen.
Nem szeretném a pontgyűjtőkártyát, és a vele járó kedvezményeket.
Érdeklődni szeretnék, kötelezettség nélkül
Foglalni szeretnék, elfogadom a lemondási feltételeket.
Érkezés: Éjszakák:
Szobák száma:
  Felnőtt Gyerek Gyerek(ek) életkora
1. szoba
Megjegyzés:
Telefonos ügyfélszolgálat munkanapokon 9-17 óra között: (+36) 1 255 2200
E-mail: szallasfoglalas@utisugo.hu
E-mail cím
Név
Telefon
Irányítószám
Cím
Kedvezmény kupon
A legjobb áron foglalhat amit a szálláshely szerződésben garantál.
Nincs foglalási díj a szállásfoglalás, ügyintézés nálunk díjmentes.
Ön közvetlenül a szálláshelynek fizet mi nem kérünk előleget, kártyagaranciát.
Közelítő kalkulált ár Pontkedvezmény Kalkulált fizetendő ár Ajándékpontok
0 Ft 0% (0 pontért) 0 Ft 0 pont

A fenti, automatikus kalkuláció során megjelenő ár tájékoztató jellegű!
Ajánlatnak semmilyen körülmények között nem minősül! Válaszlevelünkben küldött előzetes kalkulációnk ettől eltérhet.

Az esetleges eltérés leggyakoribb okai az alábbiak lehetnek: Az oldalunkon megjelenő csomagajánlatok az összehasonlíthatóság miatt, lehetőség szerint az érvényességi időn belül legkedvezőbb kétfős elhelyezésre vonatkozó legalacsonyabb árral kerülnek feltöltésre, mint alapár. A fenti kalkulátor árazáskor a választott csomagajánlat alapárát használja a beállított dátumtól függetlenül.
A klakulátor nem veszi figyelembe a gyerekkedvezményekre vonatkozó korhatárokat és értékeket, egyedi akciókat, felárakat, kizárásokat és egyéb árat módosító feltételeket, létszám tekintetében a felnőttek számán kívül a gyermekként jelölt 2 éves kor feletti létszámot veszi figyelembe 50%-os közelítő árkedvezménnyel.
A szálláshelyek gyakran áraikat speciális árazási és szoba készlet kontrolling elvek alapján határozzák meg. Ezen elvek rendszeres alkalmazásával, aktuális áraik az érvényességi időn belül is naponta változhatnak és az alapárhoz képest akár jelentősen eltérhetnek. Ezek a folyamatok az alapárat nem befolyásolják így a fenti kalkuláció sem érzékeny ezekre az árváltozásokra.

Szobák elérhetősége:A szálláshelyek a legtöbbször a kalkulációban szerepeltetett szobákat kérésünkre "félre teszik" határozott időre, vagy megrendelésig, de erre nem minden esetben van lehetőség. Éppen ezért a szobák foglalása, csak a visszaigazolással és annak feltételeivel válik véglegessé.

Pontos árat és egyéb feltételeket minden esetben egyedül az általunk kiállított visszaigazolás tartalmaz. Megrendelés során különleges esetben a kalkulációtól eltérő visszaigazolt ár esetén módja van a megrendeléstől, a visszaigazolását követő 48 órán belül, következmények nélkül elállni.

Megkeresésére a válaszunkat legkésőbb 48 órán belül elküldjük Önnek.
Amennyiben nem kapná meg a megadott határidőn belül, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunkon a (+36) 1 255 2200-es telefonszámon.

Válaszlevelünkben küldött előzetes kalkulációnk az oldalon megjelenő áraktól eltérhet.

Az esetleges eltérés leggyakoribb okai az alábbiak lehetnek: Az oldalunkon megjelenő csomagajánlatok az összehasonlíthatóság miatt, lehetőség szerint az érvényességi időn belül legkedvezőbb kétfős elhelyezésre vonatkozó legalacsonyabb árral kerülnek feltöltésre, mint alapár függetlenül az érvényességi időn belül változó áraktól és a tényleges lekérés dátumától.
A szálláshelyek gyakran áraikat speciális árazási és szoba készlet kontrolling elvek alapján határozzák meg. Ezen elvek rendszeres alkalmazásával, aktuális áraik az érvényességi időn belül is naponta változhatnak és az alapárhoz képest akár jelentősen eltérhetnek. Ezek a folyamatok az alapárat nem befolyásolják így oldalunkon sem jelennek, csupán az előzetes kalkulációnál kerülnek alkalmazásra.

Szobák elérhetősége:A szálláshelyek a legtöbbször a kalkulációban szerepeltetett szobákat kérésünkre "félre teszik" határozott időre, vagy megrendelésig, de erre nem minden esetben van lehetőség. Éppen ezért a szobák foglalása, csak a visszaigazolással és annak feltételeivel válik véglegessé.

Pontos árat és egyéb feltételeket minden esetben egyedül az általunk kiállított visszaigazolás tartalmaz. Megrendelés során különleges esetben a kalkulációtól eltérő visszaigazolt ár esetén természetesen módja van a megrendeléstől, a visszaigazolását követő 48 órán belül, következmények nélkül elállni és ilyen esetben erre felhívjuk figyelmét is.

Megkeresésére a válaszunkat legkésőbb 48 órán belül elküldjük Önnek.
Amennyiben nem kapná meg a megadott határidőn belül, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunkon a (+36) 1 255 2200-es telefonszámon.
Falusi turizmus
STÍLUS
Falusi turizmus
TELEPÜLÉS
Mezőhegyes
SZÁLLÁS TIPUSA
Vendégház
CÍM
5820 Mezőhegyes, 47-es major, Külsőpereg, hrsz. 1420.

Egyedi ajánlatkérés

Dátum szerint legkedvezőbb
-5%
Kérje dátum szerint legkedvezőbb ajánlatunkat! 1 éjszakától - Bármely elérhető időszakra és ellátás típusra elkészítjük Önnek kedvezményes ajánlatunkat

Peregi Vendégház és Iskolamúzeum Mezőhegyes

A Peregi Vendégházat egy százéves iskola épületében alakítottuk ki Mezőhegyes külterületén, a 47-es majorban, más néven Külsőperegen. A vendégház a Mezőhegyes-Battonya főúttól csupán 1,5 kilométerre fekszik, jó minőségű aszfaltúton megközelíthető. Távolsága Szegedtől 75, Makótól 35, Orosházától 35, Gyulától 65, Békéscsabától 70, Aradtól 36 kilométer.

Az iskola főépületében, illetve a mellette levő "kisházban" hat szobában összesen 32 ágy várja a pihenésre, természetjárásra, kikapcsolódásra vágyó vendégeket. A szálláshely ideális nagycsaládosok és baráti társaságok részére. A főépületben hat zuhanyzó és öt wc áll rendelkezésre. A konyhában mikrohullámú sütő, gáztűzhely, hűtőszekrény, kávéfőző, edények, bogrács található. A társalgóban egyszerre akár 25 fő ülheti körül az asztalt. A hatalmas (5800 m2) parkosított telken tűzrakóhely várja a főzni vágyókat. Az iskola főépületében, az egyik tanteremben található az iskolatörténeti kiállítás, amely előzetes bejelentkezéssel látogatható. Az udvaron halastó.

A házat elsősorban nagyobb társaságoknak ajánljuk, 8-25 fő közötti létszámmal ideális.

Fűtés fával történik kandallók által. Melegvíz bojlerből.

A szállásdíj 2 950 Ft (plusz 300 Ft ifa 18 év felett) , a reggeli 1000 Ft. Vacsora 2000 Ft. - (éttermi menü Battonyáról a Korona Vendéglőből, 2-3 fogásos)

Pálinkakóstoló a Viharsarok manufaktúrában vagy a vendégházban, 13.000 Ft/ csoport (4 x 1/2 liter pálinka kóstoltatása, elfogyasztása)

Főzőprogram - pörköltfőzés (vad, marha, sertés, kakas - igény szerint) Nádasdy István főzőmesterrel, több hazai és külföldi főzőverseny győztesével 3000 Ft, kenyérrel, körettel, savanyúsággal, korlátlan mennyiségben

Házi sütemények - hájas kifli, sajtos stangli, hókifli, stb. igény szerint a szomszédasszonytól, Ilonka nénitől - tepsiszámra 1000 Ft/fő

Mezőhegyesi városnézés, fedeles lovarda, kocsimúzeum, történelmi épületek, diadalív, Kan-tár (egykori nőtlen tiszti szálló), helytörténeti gyűjtemény, közben kávézás a Hotel Noniusban - vezetéssel 1500 Ft/fő

Fürdőlátogatás és szaunázás Tótkomlóson a Rózsa Fürdőben 1500 Ft

Retró fürdőprogram Nagybánhegyesen (péntektől vasárnapig, csak du. nyitva) 1000 Ft

Fürdőlátogatás Makón, a Hagymatikumban: belépő 2400 plusz szaunajegy 1700, de 16.00 óra után csak 1700, szombaton éjszakai fürdőzés 1000 Ft.

Vezetett városnézés Battonyán (Molnár C. Pál Emlékház, 7 templom, szerb templom ikonosztáza, stb.), Tótkomlóson (szlovák tájház, tanyamúzeum, evangélikus templom, Természet Háza, stb.) 1500 Ft/fő. Városnézés Aradon 2000 Ft/fő

További programlehetőségek:

Látogatás a vaddisznó-tenyészetbe, horgászat két közeli horgásztóban, vadászat Mezőhegyesen vagy Battonyán, lovaglás, lovaskocsizás, túrázás, kerékpározás (5 db bicikli ingyenesen a vendégek rendelkezésére áll), látogatás Pécskán, Klebelsberg Kunó szülővárosában: ártézi kút, Maros-part, bivalyfarm megtekintése. Kardoskúti Fehér-tó, Mácsai Arborétum megtekintése, látogatás Arad közelében Ópáloson Balla Géza pincészetében, a híres Arad-hegyaljai Vörös aszú megkóstolása, Világos (Siria) az 1848-as fegyverletétel helyszíne.

Nagyításhoz kattintson a képre!
kedvezmények
3 éves korig ingyenes   
3-12 éves korig    2000 Ft / fő / éj